Опубликовано Оставить комментарий

Наш тест амортизатора Winderen

Провівши особисто тестування паду Winderen ми зробили висновок що це мабудь найкраще що є наразі на ринку. Порівнюючи з амортизатором ThinLine та звичайною меховушкою різниця була відчутна після перших хвилин їзди. Це відчуття стабілізації та реальної амортизації (поглинання ударів) особливо потрібне в тому випадку коли у вас є больові відчуття у спині або у коня специфічна/жорстка/проблемна спина. До того ж анатомічній крій та вільна холка допомагає більш вільним рухам коня, а багатошарова структура паду позиціонує сідло як має бути. З нашого боку однозначне ТАК!

А тепер загальна інформація:

Амортизатор Winderen Back Protect Solution створено за допомогою інноваційних технологій та матеріалів. Завдяки своїй п’ятишаровій конструкції він забезпечує максимальний комфорт під час їзди як для вершників, так і для коней.

Користь для коня
⭐️Ідеальний розмір
Значне зменшення тиску на спину коня та рівномірний розподіл ваги сприяє ідеальній позиції сідла.
⭐️Підтримка м’язів
Завдяки амортизатору м’язи коня будуть більш розслаблені, що дозволить зменшити навантаження на спину під час щоденних тренувань.
⭐️Рух
Кінь рухається легко і вільно на кожному аллюрі.
⭐️Зменшення тиску
Значне зменшення тиску на спину коня під час поштовху та приземлення.

Користь для вершника
⭐️Ергономіка
⭐️М’язи спини працюють вільніше як під час їзди, так і стрибків.
⭐️Зменшення напруги
⭐️Сприяє зменшенню болів у спині та шиї, що виникають внаслідок тривалих тренувань/змагань.
⭐️Стабільність сідла
⭐️ Перешкода усунення сідла в сторони.

Структура:
1️⃣ Верхня оболонка з нейлону
змінна, зносостійка та міцна, захищає інші шари від зовнішніх факторів і не дозволяє амортизатору зісковзувати та рухатися під сідлом.
2️⃣ Адаптивний стабілізуючий шар — сучасний матеріал, що сприяє збільшенню площі зіткнення сідла зі спиною коня, а також стабілізує сідло. Цей шар допомагає компенсувати недоліки м’язової маси тіла коня у разі, коли сідло не прилягає досить добре.
3️⃣ Компенсатор енергії — цей шар виготовлений з неньютоновського матеріалу, що використовується в сучасній військовій промисловості. Він поєднує в собі високу гнучкість та можливість захоплення та поглинання кінетичної енергії. Сприяє поглинанню різких поривів надлишкової енергії, спричиненої під час їзди.
4️⃣ Біомеханічна сполучна тканина — цей шар створений із спеціального синтетичного матеріалу, що захищає м’язи під амортизатором. Її мета – зменшення навантаження на спину коня та допомогу у її розслабленні та розвитку.
5️⃣ Нижня оболонка з кевлару — цей шар відповідає за щільне прилягання амортизатора до вальтрапу, запобігаючи ковзанню сідла по спині коня. Пориста структура кевларової тканини пропускає повітря одночасно захищаючи амортизатор від вологи.

Представляємо до Вашої уваги відео, що показує процес тестування амортизатора в лабораторних умовах. Це відео демонструє процеси поглинання та розподілу енергії в амортизаторі Back Protect Solution, які виявилися набагато ефективнішими, ніж у звичайних гелях чи меховушках.

✅ Коригуючий амортизатор
Амортизатор Correction має спеціальний чохол, завдяки якому він ідеально лежить під сідлом незалежно від кількості вкладок, що використовуються. Його панелі залишатимуться в оптимальному і стабільному положенні при кожному компонуванні, що використовується.
⭐️ 6-кишенькові вкладиші
За допомогою ветеринарів та фізіотерапевтів була розроблена спеціальна форма панелей, яка проходить ідеально вздовж м’язів спини коня та забезпечує краще прилягання. Середня панель допомагає виправити проблему з підбором сідла для коней із високою холкою.
⭐️ Чохол із еластичною вставкою.
Амортизатор-коректор має спеціальний чохол з еластичною вставкою, який ідеально поміщає вкладки, незалежно від кількості та компонування. При цьому всі панелі знаходяться в оптимальній та стабільній позиції.
⭐️ Коригувальні вкладки з войлоку.
Набір складається з трьох вкладок різної товщини – 2, 3 та 4 мм. Це дозволяє регулювати товщину амортизатора до 9 мм, а також виконувати коригування в межах від 2 мм до 9 мм по обидва боки.

Щодо замовлення амортизатору звертайтеся до представників нашого магазину.

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *

один × 4 =